Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokušajte nadmašiti Swipe ples Marija Petrekovića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb, 20. siječnja 2012. – Jedan od trenutačno najpopularnijih hrvatskih zabavljača, Mario Petreković je, uz brojne druge talente, odlučio pokazati da je savršeno svladao i Nokia Swipe ples.

Originalan i poseban kao i uvijek, Mario je osmislio čak tri verzije Swipe plesa, te se uz to i izvrsno zabavio. Ples je snimljen u prostoru bivše tvornice Katran u kojemu najbolje dolazi do izražaja njegova kreativnost, a Petrekovićevo viđenje swipe pokreta pogledajte na:

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Dobar provod u Strasbourgu VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu Svjetski dan plesa - 1 Ples sa zvijezdama Svjetski dan plesa na probi zatekao neraskidive parove: "Jedno ogoljenje za nas balkanopiteke od 100 i nešto kila"

Ukoliko mislite da možete nadmašiti ovaj ples ili samo želite pokazati da ste svladali swipe pokrete, prijavite se na Nokijin natječaj koji traje do kraja siječnja. Sve što trebate je osmisliti svoje originalne swipe pokrete, snimiti ih i postaviti na za to predviđene YouTube i Facebook stranice.

Swipe ples vam može donijeti i vrlo primamljivu nagradu – Nokiju N9, pametni telefon koji je svojim dizajnom i brojnim mogućnostima oduševio korisnike diljem svijeta, a od nedavno je dostupan i hrvatskim korisnicima. Nokijom N9 će biti nagrađeni swipe plesači koji osvoje prva dva mjesta, a još jedan plesač izvučen slučajnim odabirom osvaja Nokiju 700 –  najmanji pametni telefon na tržištu koji nudi i mogućnost NFC spajanja.

Osim Marija Petrekovića svoje su vještine pokazali i članovi hrvatskog Nokia Xtreme teama Mislav Mironović, mountain bike rider, te Matjaž Klemenčič, hang glider iz Slovenije. U njihovim swipe plesnim vještinama možete uživati na sljedećim linkovima:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene