Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednostavno i brzo

Nova, bogatija i sadržajnija videoteka Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službene stranice Nove TV postale su još bogatije i sadržajnije.

Pročitajte i ovo Narko bos pred Županijskim sudom - 1 Doveli ih specijalci FOTO Duge cijevi na ulicama Zagreba: Krijumčari kokaina dovedeni na sud Slika nije dostupna moj.report@novatv.hr Ove NEPRAVILNOSTI prijavljuju građani

Uvođenjem rubrike Videoteka na novatv.hr/videoteka dosadašnji Internet TV unaprijeđen je funkcionalnijom stranicom na kojoj se jednostavno i brzo mogu pronaći svi programski sadržaji prikazani na Novoj TV, a za koje ova televizijska kuća ima pravo na on-line emitiranje.

Ukoliko su gledatelji propustili pogledati Dnevnik Nove TV, pojedini nastavak svoje omiljene serije ili posljednje izdanje Red Carpeta i IN magazina te ostalih emisija, u Videoteci će pronaći točno ono što žele i što je još važnije, pogledati u trenutku kada im to najviše odgovara. Osim emisija i serija nova stranica video.novatv.hr nudi na jednom mjestu sve video priloge s Internet portala Dnevnik.hr, Zadovoljna.com.hr i Mojamini.tv.

Rubrike u Videoteci omogućuju jednostavno i brzo pretraživanje video materijala visoke rezolucije prema datumima, nazivima emisija, žanru ili početnom slovu naziva emisije.

Kako doći do Videoteke?

I to je veoma jednostavno. Na Videoteku možete doći s naslovnice Dnevnik.hr-a . Samo je potrebno kliknuti na box VIDEOTEKA ispod vremenske prognoze, kao što je prikazano na slici;

 

No do Videoteke naravno možete i sa stranice Nove TV, a tamo vam je dostupna s dva mjesta;

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene