Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za korisnike Androida

Nova aplikacija o ljepotama Hrvatske 'govori' na 15 jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od stotinu milijuna korisnika Androida diljem svijeta odsad može uživati u aplikaciji koja nudi pregled stotinu najimpresivnijih znamenitosti Hrvatske.

Aplikaciju Croatia top 100 razvila je tvrtka Obvius iz Zagreba, dostupna je na 15 jezika, a može se skinuti na Androidovu marketu. Svi korisnici dobit će prikaz najboljega što nudi naša zemlja poput Dubrovnika, Plitvičkih jezera, skrivenih plaža, ali i jela tisućljetne hrvatske kuhinje.

Pročitajte i ovo Sara Gomez Dubois Pribičević i Goran Pribičević Hrvatsko-španjolska veza Obitelj Pribičević navijala je i za Hrvatsku i za Španjolsku: "Žustra je i oštra, tu bi moglo biti napeto jako, malo me i strah" Zabrana građevinskih radova - 4 Do sredine rujna Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje"

Croatia Top 100 za znamenitosti daje kratak opis, veliku fotografiju, točnu lokaciju mjesta, smjer kojim od vaše trenutačne pozicije doći do opisane lokacije i dr. Aplikacija je besplatna za sve korisnike uređaja koje pokreće Googleov Android. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene