Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izaslanstvo ministarstva znanosti i obrazovanja RH u posjetu Mostaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izaslanstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske posjetilo je u srijedu Mostar kako bi sa rektorom Sveučilišta Vladom Majstorović razgovarali o tijeku izgradnje Sveučilišnog kampusa u tom gradu.

Za kampus u Mostaru hrvatska je Vlada prošle godine odlučila izdvojiti 360 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Radovi na izgradnji Sveučilišnog kampusa u Mostaru počeli su ovog proljeća, a gosti iz Hrvatske u srijedu posjetili su gradilište te se zanimali za dinamiku radova, priopćio je Rektorat Sveučilišta iz Mostara.

Rektor ove jedine visokoškolske ustanove u BiH na hrvatskom jeziku Vlado Majstorović je sa gostima iz Zagreba razgovarao i o mogućnosti potpore Hrvatske jačanju kadrovskih potencijala Sveučilišta u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Izdvajanje 360 milijuna kuna za izgradnju Sveučilišta u Mostaru najveća je poslijeratna financijska pomoć Republike Hrvatske nekom projektu Hrvata u BiH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene