Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Haljina koja pokazuje kakvog je žena raspoloženja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napokon se pojavila i novotarija na koju su muškarci čekali stoljećima - haljina koja pokazuje u kakvom je žena emocionalnom stanju.

S unutarnje strane haljine Bubelle, koju je dizajnirao elektronički gigant Philips, nalaze se emocionalni senzori koji signal šalju vanjskoj strani koja potom mijenja boju ovisno o ženinu raspoloženju. Tako svi odmah mogu vidjeti 'na čemu su'. 

Pročitajte i ovo PR Daj zabrij na zdravlje Vaterpolisti VK Medveščak povodom Movembera skinuli sve osim brkova PR Philips Revolucija u podrezivanju, oblikovanju i brijanju apsolutno svih dlačica na licu i tijelu

Emocije poput stresa, straha ili napetosti stvaraju svjetlo koje potom mijenja uzorak i boju, ovisno o intenzitetu emocije. 

"Odjeća može biti vrlo kompleksan elektronički ili biokemički uređaj koji je vrlo osjetljiv na emocionalna stanja", rekla je Philipsova dizajnerica Lucy McRae. 

Istraživeči te nizozemske tvrtke sada rade i na elektroničkim tetovažama kojima će se dizajn također mijenjati ovisno o raspoloženju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene