Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hollywood Leaks

Hakeri se okomili na hollywoodske zvijezde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakeri se žele dokopati fotografija io sobnih podataka hollywoodskih zvijezda te ih objaviti na internetu

Dugo smo vremena pratili aktivnosti Anonymousa i hakera iz LulzSeca koji su 'ratovali' s velikim korporacijama, državnim agencijama, vladama i policijom, no nakon nekih uhićenja glavnih članova i misterioznog nestanka jednog od vođa – Sabua, sve manje čitamo o nekim većim hakerskim pothvatima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon ubojstva Floyda Hakeri podržali prosvjednike u SAD-u, policiji zaprijetili: "Svijetu ćemo razotkriti vaše zločine. Očekujte nas" Slika nije dostupna ŽESTOK, BRUTALAN I BRZ Dramatično upozorenje Anonymousa: "Pripremite se za treći svjetski rat!"

No, jedna druga hakerska grupa – Hollywood Leaks, koja za sebe kaže da je dio Anonymousa (što može značiti da se smatraju dijelom Anonymous pokreta, ali ne i da imaju veze s hakerima zaslužnima za dosadašnje napade na Sony, FBI, teksašku policiju itd) odlučila se okomiti na hollywoodske zvijezde i glumce, hakirati njihove telefone, e-mail i Twitter račune i te podatke objaviti na internetu.

Oni u videu kojeg su objavili na YouTubeu hollywoodskim zvijezdama poručuju 'We have been watching you. We have been listening to you. You have been allowed to run free too long. We have your lives. We have your blood, sweat and tears'.

Upravo zahvaljujući njima, u posljednje su se vrijeme na internetu pojavile golišave fotografije nekih glumačkih zvijezda poput Scarlett Johansson, Jessice Albe i Mile Kunis, a Johansson – kojoj je ekipa iz Hollywood Leaksa hakirala iPhone i s njega uzela fotografije, cijeli je slučaj prijavila policiji.

U FBI-u su potvrdili da istražuju ovaj slučaj, a neke informacije na mreži kažu da se istražuje hakiranje e-mailova oko pedesetak slavnih i poznatih osoba kojima su hakirani e-mail računi i telefoni. Pitanje je do kakvih su se još podataka i fotografija hakeri dokopali te čije će fotografije sljedeće objaviti na internetu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene