Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jugo donijelo depresiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovih dana budite mnogo pažljiviji i tolerantniji prema drugima, osobito na radnim mjestima. I najmanja sitnica mogla bi vas navesti da burno reagirate ili svojim ponašanjem izazovete bezrazložan bijes i svađu.

Sve to zbog južine i nepovoljnih biometeoroloških prilika. Mnogi su zato potražili pomoć liječnika. Centar za krizna stanja zadnjih nekoliko dana ima puno više posla nego inače.  

Pročitajte i ovo Nasmiješena žena, Ilustracija TREĆI PONEDJELJAK U SIJEČNJU Je li danas doista najdepresivniji dan u godini ili kako smo nasjeli na foru Slika nije dostupna PRIZORI ODUZIMAJU DAH VELIKA FOTOGALERIJA Orkansko jugo poharalo hrvatsku obalu: Pogledajte kako su danas izgledali gradovi na Jadranu

Nakon jedva podnošljive magluštine i hladnoće nebo se smilovalo.  Ipak, naglo zatopljenje nije svima popravilo raspoloženje. 

Uz mrzovolju kod nekih sada se pojavila i glavobolja. Kava za kavom, a umor ne odlazi. Nije bilo druge nego otići liječniku. 

Za sve ove tegobe krivac je topli vjetar s juga. U kontinentalnoj Hrvatskoj danas do devet stupnjeva, na moru se mjerilo i četrnaest.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene