Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovih dana budite mnogo pažljiviji i tolerantniji prema drugima, osobito na radnim mjestima. I najmanja sitnica mogla bi vas navesti da burno reagirate ili svojim ponašanjem izazovete bezrazložan bijes i svađu.


Sve to zbog južine i nepovoljnih biometeoroloških prilika. Mnogi su zato potražili pomoć liječnika. Centar za krizna stanja zadnjih nekoliko dana ima puno više posla nego inače.  

Vezani članci Mreža za telefonsku pomoć medicinskom osoblju Hrvatske psihološke komore Zdravstveni djelatnici su i psihički iscrpljeni, boje se i pacijenti, a i građani su zabrinuti: Stručnjaci objašnjavaju kako da si olakšamo Udari juga na Rtu Kamenjak - 4 Udari vjetra do 130 km na sat: Zbog olujnog juga otoci odsječeni od svijeta, u Omišu more poplavilo obalu

Nakon jedva podnošljive magluštine i hladnoće nebo se smilovalo.  Ipak, naglo zatopljenje nije svima popravilo raspoloženje. 

Uz mrzovolju kod nekih sada se pojavila i glavobolja. Kava za kavom, a umor ne odlazi. Nije bilo druge nego otići liječniku. 

Za sve ove tegobe krivac je topli vjetar s juga. U kontinentalnoj Hrvatskoj danas do devet stupnjeva, na moru se mjerilo i četrnaest.

Više u video prilogu.