Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gel za prezervative djelotvoran u borbi protiv akni?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gel za prezervative neočekivano je dobio na popularnosti u Kambodži među ženama koje imaju problema s aknama, objavili su tamošnji mediji.

Gel na bazi vode koji proizvodi Population Services International, neprofitabilna zdravstvena organizacija, odličan je lijek protiv akni, rekla je jedna mlada trgovkinja. "Nakon što sam ga koristila tri dana, akne su mi nestale", kazala je Tep Kemoyoeurn.

Pročitajte i ovo Revolucija u laboratorijskom istraživanju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 LifeGel Znanstvenici na pragu revolucije u laboratorijskom istraživanju - I to zahvaljujući gelu Slika nije dostupna Neobična krađa Klasa optimist: Pokušao ukrasti kondome u vrijednosti 2.000 kuna

Khen Vanny (29) koja živi blizu nekoliko tvornica u Pnom Penu također je kazala da brojne radnice koriste taj gel u borbi protiv prištića. "Vrlo je djelotvoran. Moja mlađa sestra i teta također ga koriste".

List Kampuchea Thmey napisao je kako je nemoguće znati dugoročne učinke gela na lice i pozvao stručnjake da se pozabave tim problemom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene