Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bol u leđima povezana s ginekološkim problemima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žene koje često osjećaju bol u leđima možda pate od neke bolesti reproduktivnih organa, izvijestila je njemačka Udruga ginekologa sa sjedištem u Muenchenu.

Oni su ustvrdili da se u deset do dvadeset posto slučajeva može naći veza između boli u leđima i potencijalne bolesti reproduktivnih organa, posebno kad se bol širi prema križnome svodu i prednjem trbušnom zidu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novo istraživanje Prvi pacijenti primili revolucionarni tretman: "Koristimo imonuloški sustav pacijenta za borbu protiv zloćudne bolesti" Provjereno: djevojka Barbara - 1 Ministar udario kontru "Ne mogu, ne mogu, teško mi je": Teška bolest potpuno im je promijenila život, a država ih je stavila pred nemoguć izbor

Bol u području trbuha, posebno tijekom uriniranja ili seksualnog odnosa također je tipičan znak problema s reproduktivnim organima, te se žena svakako mora obratiti svojem liječniku. 

Ponekad takva bol može ukazivati na ozbiljnu bolest jajovoda ili na tumor. Takvi problemi nisu karakteristični samo za starije žene, već i za žene u tridesetima, kod kojih se najčešće radi o miomu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene