Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogla joj stjuardesa

Žena se porodila u avionu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici na letu iz Rusije u Armeniju sigurno će pamtiti subotnje putovanje. Mlada Armenka tijekom leta dobila je trudove. U pomoć joj je priskočila stjuardesa, koja je ženu i porodila.

Na letu iz Rusije u Armeniju rođena je djevojčica teška 2.550 grama i dugačka 48 centimetra, a u porodu je pomogla stjuardesa, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

'Primijetila sam da majka odlazi na sjedalo prema stražnjem dijelu zrakoplova. Nisam oklijevala i uputila sam je u toalet. Rekla sam joj da ću joj pomoći i da se ne treba bojati', ispričala je stjuardesa Hasmik Gevondyan.

Nakon što je avion sletio u Erevanu, majka i dijete prevezeni su u bolnicu. Majka Armine Babayan rekla je da je toliko zahvalna stjuardesi i hitnoj službi za pomoć da je kćer odlučila nazvati po njima. I stjuardesa i medicinska sestra koja je došla po nju, imaju isto ime - Hasmik.

>> Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene!

Obje i majka i kćer su dobro, kazali su liječnici. 'Majka i dijete prevezeni su u bolnicu. Primljeni su u bolnicu i u zadovoljavajućem su stanju. Djevojčica je teška 2.550 grama i velika 48 centimetra', rekla je dr. Irina Ispiryan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene