Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putnici na letu iz Rusije u Armeniju sigurno će pamtiti subotnje putovanje. Mlada Armenka tijekom leta dobila je trudove. U pomoć joj je priskočila stjuardesa, koja je ženu i porodila.


Na letu iz Rusije u Armeniju rođena je djevojčica teška 2.550 grama i dugačka 48 centimetra, a u porodu je pomogla stjuardesa, javlja Reuters.

Vezani članci Raketa, ilustracija (Foto: BRUCE WEAVER / AFP) Rusija tvrdi da je sirijska raketa zamalo pogodila putnički zrakoplov Slika nije dostupna Skandal u avionu: Zabranili djevojčici (3) odlazak na wc

'Primijetila sam da majka odlazi na sjedalo prema stražnjem dijelu zrakoplova. Nisam oklijevala i uputila sam je u toalet. Rekla sam joj da ću joj pomoći i da se ne treba bojati', ispričala je stjuardesa Hasmik Gevondyan.

Nakon što je avion sletio u Erevanu, majka i dijete prevezeni su u bolnicu. Majka Armine Babayan rekla je da je toliko zahvalna stjuardesi i hitnoj službi za pomoć da je kćer odlučila nazvati po njima. I stjuardesa i medicinska sestra koja je došla po nju, imaju isto ime - Hasmik.

>> Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene!

Obje i majka i kćer su dobro, kazali su liječnici. 'Majka i dijete prevezeni su u bolnicu. Primljeni su u bolnicu i u zadovoljavajućem su stanju. Djevojčica je teška 2.550 grama i velika 48 centimetra', rekla je dr. Irina Ispiryan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook