Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogata 'playlista'

Zbog rijetkog sindroma stalno čuje pjesme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iritira li vas kada vam neka pjesma 'uđe u uho' zbog čega je neprestano pjevate? Zamislite kako je u toj situaciji biti 24 sata dnevno i to svaki dan.

Caht Gamster ima rijedak sindrom zbog kojeg u njezinim ušima stalno sviraju pjesme, baš kao da ih je pustila na radiju. Kada joj se prvi put to dogodilo, mislila je da čuje buku od susjeda. No, 2010. godine joj je ustanovljen sindrom, piše Daily Mail.

>> VIDEO Dirljivi trenutak kada gluha beba prvi put čuje mamin glas!

'Kad sam se probudila, čula sam pjesmu 'God Save The Queen', mislila sam da dolazi od susjeda jer se neprestano ponavljala', objasnila je 84- godišnja Gamster. No, ne čuje samo tu pjesmu, već i božićne pjesme, ali i neke hitove koji , kaže, zvuče dosta realno. Na njezinoj 'playlisti se nalaze pjesme poput 'Silent night' i 'You'll never walk alone' te mnoge druge.

Otkrila je kako pjesmu 'Happy Birthday' čuje svakih nekoliko minuta i da je zbog toga mrzi. Inače, od ovog rijetkog poremećaja pati oko 10.000 osoba starijih od 65 godina, a lijek za njega još nije otkriven.

Pročitajte i ovo Miro Bulj i Gordan Jandroković u Saboru Od jaja do stihova Jandroković recitirao, potaknuo ga Bulj, ali predsjedniku Sabora to nije bilo prvi put: Pogledajte retrospektivu njegovih izjava Sklonili se od raketiranja pa zapjevali žestoko bombardiranje VIDEO Nesalomljiv moral: Stanovnici Kijeva sklonili se od raketiranja pa iznenadili reakcijom. Pogledajte kako prkose napadima

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene