U nastavnom procesu POSLOVNOG VELEUČILIŠTA ZAGREB velika se pozornost posvećuje praktičnim primjerima, kontinuirano se provode vježbe i radionice te se pozivaju gostujući predavači.

Galerija


Galerija

Interna kreativna agencija Promotion 3sto7 koja obilježava petu godišnjicu osnutka provodi brojne aktivnosti, od organizacije evenata za PVZG, do realizacije kampanja za manje klijente, uključujući tako na najbolji način studente u svijet marketinške prakse. PVZG nudi slijedeće studijske programe: stručni preddiplomski i specijalistički diplomski studij Marketinga i komunikacija, te stručni preddiplomski studiji Menadžmenta i produkcije u kulturi, kao i Upravljanje opskrbnim lancima (Gospodarska logistika). Osim u sjedištu veleučilišta u centru Zagreba, dio studijskih programa provodi se i na novoj lokaciji u Sesvetama.

Vrijednosti PVZG su nasljeđe, dvanaestogodišnja tradicija značajna za mlado hrvatsko visoko obrazovanje u privatnom sektoru te vlasništvo Grada Zagreba, koje klijentima garantira stabilnost ove obrazovne ustanove. Nakon više od 10 godina djelovanja pod nazivom Visoka poslovna škola Zagreb, u 2018. godini došlo je do transformacije u Poslovno veleučilište Zagreb. Potiče se i znanstveni rad pa su dosad organizirane i uspješno održane dvije znanstveno-stručne konferencije „Fedor Rocco“ koje nose ime po njenom prvom dekanu, profesoru emeritusu te jednom od začetnika marketinga u Hrvatskoj.

Izgradnja marke u obrazovnom segmentu posebno je važna jer predstavlja vjerodostojnost i očekivanu kvalitetu usluge – kako one u samom obrazovnom procesu, tako i u individualnom pristupu svakom studentu i njegovim specifičnim potrebama. Temeljem svoje stabilne kvalitete i kontinuiranog razvoja studijskih programa, kao i zapaženih slogana u marketinškim kampanjama: Kultura means business, te Upiši karijeru, Poslovno veleučilište Zagreb zaslužilo je i titulu SUPERBRANDS CROATIA u kategoriji Business za razdoblje 2017.-2018.

Studirati se može redovno i izvanredno. Upisati se mogu i kandidati koji studiraju na nekom drugom visokom učilištu, a žele nastaviti školovanje na Poslovnom veleučilištu Zagreb (koje je pravni slijednik Visoke poslovne škole Zagreb).

PR
PR

Rokove za prijavu i upis na tri preddiplomska stručna studija kao i na specijalistički diplomski stručni studij marketinga i komunikacija (u svibnju, srpnju i rujnu), te ostale detalje o potrebnoj dokumentaciji i terminima možete naći na našoj web stranici: www.pvzg.hr ili možete nazvati: 01/6310 888, 01/6310 889. Plaćanje školarine moguće je na rate.

Adresa i kontakt za dodatne informacije:
Ulica Grada Vukovara 68, 10000 Zagreb / E: pvzg@pvzg.hr /Tel. + 385(0)1 6310 888 /

web: http://www.pvzg.hr