Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Skitam se i snimam'

Zapeli preko noći na aerodromu i snimili urnebesni video

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapeti cijelu noć u zračnoj luci je noćna mora svakog putnika, i upravo se to dogodilo dvojici mladića koji su odlučili maksimalno iskoristiti vrijeme i to na najnevjerojatniji mogući način.

Dvojac je istražio aerodrom Forth Worth u Dallasu od 'vrha do dna'. Prvo su se malo vozili u invalidskim kolicima, zatim su se zabavljali na praznim vratima da bi potom produžili do WC-a gdje su se gađali sapunom. U kuhinji su uzeli pivo i popili ga naiskap te su se onda još malo 'provozali' po pokretnim stepenicama i usput očistili cipele. Urnebesna snimka pobudila je jako zanimanje na internetu. Otkrilo se da je riječ o dvojici fotografa Joeu Ayali i Larryju Chenu koji su putovali s vrijednom opremom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih

Budući da im je let bio otkazan morali su provesti cijelu noć na aerodromu pa su odlučili iskoristiti kamere. 'Vrijeme provedeno na aerodromu mi je bilo najzabavnije dosad. Nisam mislio ukrasti pivo iz kuhinje, čak sam oprao čašu i vratio je na policu jer nisam želi ostaviti nikakav trag. Drugi put kad budem na aerodromu naručit ću pivu i ostaviti 20 dolara napojnice', kazao je Chen.

Sve u svemu, nezaboravna noć za njih, no snimka je digla buru i na drugoj strani. Naime član upravnog odbora zračne luke poslao je dopis pritužbe glede sigurnosnih službi na aerodromu za koju je ustvrdio da nisu radili svoj posao. No iz službe su poručili da su oni dvojac na kamerama pratili cijelo vrijeme te, budući da nisu radili nikakav nered niti predstavljali opasnost, su ih pustili na miru. Bilo kako bilo, pogledajte urnebesnu noć na aerodromu u Dallasu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene