Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na meti javnosti Kristie Allsopp se našla i kada je izjavila da žene uživaju u kućanskim poslovima jer na njih djeluju 'terapeutski'.


Samoprozvana 'strastvena feministica' Kristie Allsopp nagovara žene u 20-ima da se ostave studiranja te skrase i rađaju djecu 'jer plodnost drastično opada u tridesetima'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sve ovo što ja izgovaram je zapravo blaga slika onoga što nas može očekivati u budućnosti' Slika nije dostupna NOVI REZULTATI Evo kako trudnoća trajno utječe na majčin mozak

Allsopp, koja ima svoju TV emisiju, tvrdi kako društvo nije bilo dovoljno iskreno prema ženama kad je u pitanju tema rađanje djece.
'Sustav je iznevjerio žene. Trebamo biti iskreni i reći da nakon 35 plodnost žene drastično pada. Neke od najvećih patnji koje sam vidjela u životu su ljudi koji su željeli imati djecu, a nisu mogli jer su već imali dosta godina. Nije da su svi čekali jer nisu upoznali pravu osobu već su rješavali neke druge stvari u životu, a jedna od njih je i fakultet', kazala je Kristie Allsopp za Daily Telegraph.

Danas žene imaju otprilike 15 godina da završe studij, ostvare karijeru, kupe stan ili kuću i imaju dijete. To je, smatra samozvana feministica, stvarno previše za bilo koga. Allsopp ima 42 godine i dva sina, od pet i sedam godina.

'Nemam kćer, ali da imam, rekla bih joj: draga, nemoj ići na fakultet. Počni raditi odmah nakon srednje škole, ostani doma, štedi, a ja ću ti pomoći da kupiš stan. A onda ćemo ti zajedno pronaći nekog pristalog momka s kojim možeš imati dijete do svoje 27. godine. Kada mi netko kaže: zar ne misliš da bih trebala imati što dulju mladost, odgovaram; nemoj zato ići na fakultet. To je mjesto gdje trebaš nešto naučiti pa onda to možeš i s 50!' pojašnjava svoje stavove Kristie Allsopp.

Ove žene mijenjaju svijet!

Dodaje kako bi svi oni koji imaju djecu s 20 do 45. bili 'slobodni kao ptice' i tada bi se mogli bezbrižno posvetiti svojoj karijeri.
Na meti javnosti Allsopp se našla i kada je izjavila da žene uživaju u kućanskim poslovima jer na njih djeluju 'terapeutski'.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.