Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prevareni je muškarac karabinjerima rekao da ne zna hoće li moći podnijeti ako je draga u krevet pustila navijača Intera ili Juventusa.


Neimenovani navijač (45) Milana iz Vigevana otkrio je u nedjelju poslijepodne da ga ne izdaju samo voljeni rossoneri, već da mu nož u leđa zabija i vlastita žena.

Vezani članci Slika nije dostupna Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led Slika nije dostupna Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Naime, bijesan što Milan gubi 3:2 na gostovanju kod Sassuola, muškarac je deset minuta prije kraja napustio lokal u kojem je gledao utakmicu s prijateljima, pa po ulasku u kuću ugledao suprugu (40) kako pušta u zaleđe iliti nedozvoljenu poziciju drugog (42).

Iz osvete dečku se snimila s drugim u krevetu i sve objavila na Facebooku

Tada je u svojoj spavaćoj sobi započeo šakački obračun, a incident među rivalima je uspjela smiriti policija koju je supruga na jedvite jade dozvala.

Muškarca su karabinjeri nakon sat vremena pregovora nagovorili da se par dana ne vraća kući dok se situacija ne smiri, a na što im je on ironično odgovorio da će velik utjecaj na njegovo raspoloženje imati podatak za koga navija ljubavnik.

"Upitajte mi ženu za koga navija taj njezin tip. Ako nije Milan, nemojte mi prenijeti odgovor. Neću moći podnijeti ako je u krevet dovukla navijača Intera ili Juventusa", prenosi njegove riječi Corriere Della Sera.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook