Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urušavanje 30.000 tona kamena

VIDEO Spektakl koji istovremeno zadivljuje i zastrašuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekolicina znatiželjnika svjedočila je rijetkom prikazu destruktivne sile prirode na plaži pored francuskog gradića Saint-Jouin-Brunevala.

Vlasti francuskog gradića Saint-Jouin-Brunevala evakuirale su lokalno stanovništvo zbog stijene koja se krenula odranjati prema plaži na sjeveru Normandije.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

>> Indija: U poplavama i odronima zemlje poginulo više od 550 osoba

30.000 tona kamena u jednom trenutku se obrušilo na plažu i uz veliku buku, podigao se i velik oblak prašine, a sve su snimili spomenuti znatiželjnici, koji su od siline urušavanja odlučili napraviti taktičko povlačenje.

Stijena je se u potpunosti razmrvila i nitko nije stradao. Priroda nas ponekad istovremeno baca u trans, ali i zastrašuje, a priloženi video s YouTubea upravo je dobar primjer jednog takvog trenutka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene