Amanda Thatcher, unuka preminule Margaret Thatcher, govorom na sprovodu plijenila je pozornost svojom samouvjerenošću i mnoge podsjetila upravo na svoju baku.


Da jabuka ne pada daleko od stabla dokaz je govor koji je na sprovodu Margaret Thatcher održala njezina 19-godišnja unuka Amanda. Pročitala je poslanicu Svetog Pavla Efežanima, upravo po bakinoj želji.

>>Britanija se oprostila od bivše premijerke Margaret Thatcher

Bez pokazivanja emocija, čvrsta i potpuno staložena, govorila je pred gotovo dvije tisuće ljudi, te je imala potpunu pažnju svih prisutnih. Na pohvale prisutnih nakon održanog govora mirno je odgovorila 'to mi je u krvi.'

Vezani članci Skeč Vidjela je starca kako si radi cipele od plastične ambalaže, njezin potez iznenadio je baš sve! Policija na mjestu pucnjave na čikaškom groblju U pucnjavi na groblju ranili 14 ljudi: Otvorili vatru iz crnog automobila pa se razbježali, motiv se istražuje

Amanda Thatcher studira na Sveučilištu u Richmondu u Virginiji, a njezini kolege kažu da je talentirana sportašica i da će 'vrlo vjerojatno promijeniti svijet', piše Guardian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook