Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvaput

VIDEO Pogledajte tko je provalio u restoran i ukrao kobasice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medvjed je provalio u skladište jednog restorana u Coloradu. Odvezao je sanduk pun hrane koju je pojeo. Već drugi dan se vratio

Nadzorna kamera u američkoj saveznoj državi Colorado ulovila je gladnog medvjeda kako iz skladišta jednog njemačkog restorana krade sanduk pun hrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

Na snimci se vidi kako je medo nonšalantno došetao i odgurao sanduk na kotačima. Sky News piše da ga je 15-ak metara dalje prevrnuo i istresao sadržaj - mesne odreske, kobasice, krastavce i još štošta.

>> VIDEO Medo u akciji kakvu još NISTE VIDJELI!

Doduše, šteta za vlasnike nije bila prevelika, s obzirom da je hrani prošao rok trajanja pa je bila za otpis.

No, problem je nastao jer sanduka s hranom ima još. Dapače, isti se medo već sljedećeg dana opet pojavio u istom skladištu te je 'maznuo' još jedan sanduk.

APTN piše da su vlasnici odlučili postaviti dodatnu zaštitu na ulaz u skladište kako bi spriječili medvjeda da mu i treća krađa pođe za šapom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene