Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinnessov rekorder

VIDEO: Kinez 'uživao' 108 minuta pod ledom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Magični ledeni čovjek', odnosno 53-godišnji Chen Kecai, proveo je u ledu napunjenoj kupki čak 108 minuta i 21 sekundu.

Svoju je točku Chen izveo kao dio ledene izložbe u jugoistočnoj kineskoj provinciji Fujian, a njegov talent donio mu je slavu u čitavoj Kini. Chen inače dolazi sa sjevera Kine i hladnoća mu nije strana, no njegovi južni sunarodnjaci mu se nadasve dive. 'Nosimo toliko odjeće na sebi i još nam je uvijek hladno. Divimo mu se. Ljudi bi ovo uistinu trebali pogledati, jer vidjeti znači i vjerovati', rekla je jedna posjetiteljica ledene izložbe.

Pročitajte i ovo Stanje na cestama O problemima na cesti Bura puhala i do 180 km na sat: "Vozači ne žele pratiti signalizaciju, prate GPS" Snijeg u Daruvaru Bijeli Daruvar "Iznenada se smračilo, a onda je iz crnog oblaka krenulo": Zasuli ih i snijeg i led, stanovnici u čudu

Chen se uživanjem u smrznutim kupkama bavi već punih 20 godina, prenosi Reuters. 'Kod kuće bi znao gol sjediti u snijegu i hodati isto takav po svježem zraku, ispričao je Chen, sjedeći prekriven ledom do grla u kupki. On je i ponosni vlasnik Guinnessovog rekorda za minute provedene u ledenim okovima, a taj rekord iznosi punih 112 minuta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene