Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali mi ili ne...

VIDEO: Duhovi koji su nas posjećivali 2009.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerovali mi u duhove ili ne članci o njima uvijek su dobro posjećeni. Što zbog znatiželje, što zbog vjere ljudima su takve pojave uvijek zanimljive. O autentičnosti snimki i fotografija još jednom morate prosuditi sami.

Jedna je snimka uzdrmala Čile sredinom prosinca. Tamo je televizijska postaja objavila fotografije tragične automobilske nesreće na autocesti na kojima se, kako se čini, vidi duh preminulog koji promatra svoje tijelo. Lokalno stanovništvo tu cestu već od prije naziva ukletom, a da je na mjestu događaja snimljen upravo duh preminulog vjeruju svi, pa i njegovi prijatelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Htio je upozoriti? Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Fotografija dana Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

 

Krajem rujna svijet je obišla još jedna snimka duha, ali ovoga puta njegovog glasa, koji je, kako tvrdi vlasnica snimke neprestano ponavljao 'Ja sam živ'. Naime Sarah Mackessy iz Kenta je ostala šokirana nakon što je pogledala video snimku svojeg novorođenog djeteta koju je osobno snimila mobitelom i na njoj čula glas nepoznate osobe iako tada, osim njezine djece, nikoga nije bilo niti blizu.

 

Jedan je duh viđen i u Hrvatskoj i to na bazenu u Biogradu. Neobična pojava na jednoj od fotografija koju su snimili u srpnju tijekom ljetovanja u Biogradu, zaprepastila je četiri prijatelja iz Nove Gradiške. Radi li se od duhu, fotomontaži ili lošoj fotografiji procijenite sami.

O tome da trgovačke centre volimo posjećivati i nakon smrti, onome tko vjeruje u duhove, može posvjedočiti i snimka duha dječaka kako luta hodnikom jednog čileanskog trgovačkog centra, tako barem vjeruju tamošnji stanovnici, a početkom lipnja je objavljena i njegova snimka nadzornom kamerom. 

U ožujku je objavljena fotografija duha koju je snimio jedan izletnik u močvarnom području sjevernog Yorkshirea, u Engleskoj, a stručnjaci su tvrdili kako slika jezovite figure nije namještaljka. Britanac Colin Foster zapravo je želio slikati zimski pejzaž. Nije primijetio ništa neobično sve dok se nije vratio kući i pregledao fotografije.

U veljači je snimku duha novinama poslao 12-godišnji Reece Pitman iz Birminghama. Reece je tvrdio da je duha snimio mobitelom u obiteljskoj kući. Tvrdio je da je čuo zviždukanje samo dan nakon što se njegova 9-godišnja sestra požalila da je netko tijekom noći složio njezine puzzle.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene