Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćen u rijeku

VIDEO: Dezorijentirani krokodil sklonište potražio u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil u policijskoj postaji rijetko je viđen prizor. No jedan se krokodil malo izgubio pa je sklonište potražio kod policije u indijskoj sjevernoj državi Uttar Pradeš.

Iz postaje u Bijnoru spasili su ga djelatnici Odjela za šumarstvo. Uspješno je vraćen u rijeku Ganges. 'Nakon što je obavio svoju dužnost, policajac Surender je išao prema svojoj sobi. Skoro je stao na nešto, a kada je pogledao dolje, vidio je krokodila. Tada se zaderao. Svi smo ga čuli i odmah smo potrčali u pomoć. Krokodil je ušao u njegovu sobu, a mi smo ga izvana promatrali', opisao je policijski inspektor Raja Mohan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 9 žena i 7 djece među poginulima 42 mrtvih u prevrnuću broda na Gangesu Slika nije dostupna Najmasovnije vjersko okupljanje Tisuće vjernika na Gangesu na Hindu festivalu

>> VIDEO: Najbolji mu je prijatelj krokodil od 5,18 metara

'Krokodil je dug 1,8 metara i teži oko 60 do 65 kilograma. Bio je omamljen kada smo ga ulovili i pustili u Ganges', rekao je Devi Prasad, iz tima za spašavanje. U jezerima tog područja ima dosta krokodila. Prasad vjeruje kako su došli s poplavama koje su to područje pogodile tijekom kolovoza i rujna, piše Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene