Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto psa

VIDEO: Najbolji mu je prijatelj krokodil od 5,18 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chito i Pocho su prijatelji već 20 godina. To ne bi bilo ništa čudno da Pocho nije krokodil.

52-godišnji ribar Chito s Kostarike ne odvaja se od svog 5,18 metara dugačkog i 444 kilograma teškog krokodila. Chito se s Pochom igra kao sa psom, prenosi Reuters. Pocho se preokreće, hrva s vlasnikom i dopušta mu da ga grli pa čak i da mu da 'poljubac'.

Pročitajte i ovo Kikija iz život nije mazio, ali su prijatelji odlučili ne ostaviti ga samog (Foto: Dnevnik.hr) - 3 nosi vrlo težak križ Priča o pravom prijateljstvu: Kiki želi raditi, ali postoji jedan veliki problem. I zato su uskočili njegovi prijatelji Slika nije dostupna Pogledajte ova dva slatka 'bandita' i recite da prijateljstvo nije najdivnija stvar na svijetu

Ribar se sprijateljio s krokodilom nakon što ga je prije 20 godina pronašao ranjenog vatrenim oružjem. Krokodila je jedan farmer upucao u oko, zbog čega je skoro uginuo.

>> Australac zajahao krokodila i završio u bolnici

Ribaru je nekoliko ljudi pomagalo dići tešku i ranjenu životinju u brod kako bi ga odveo kući na liječenje. Chito je ispričao kako se mjesecima brinuo za Pocha i kako je svake noći kraj njega spavao. Kad se jednom oporavio, ribar je krokodila pustio u obližnje jezero, ali je krokodil izašao i slijedio ga kući.

S vremenom su se sprijateljili i počeli izvoditi trikove pred prijateljima. Od tada svojim druženjem zabavljaju i mještane i posjetitelje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene