Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može od toga umrijeti

VIDEO Bizarna ovisnost: Jede šminku jer je to čini lijepom iznutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarne prehrambene navike nisu rijetkost. Netko voli jesti eurokrem sa senfom, drugi vole istovremeno jesti glavno jelo i desert, no postoje i oni, čiji su ukusi u hrani van svake pameti. Brittoni (22) jedan je takav slučaj.

Brittoni voli kozmetičke proizvode, ali ne voli ih samo na sebi, već i u sebi. Brittoni je ovisnica o jedenju proizvoda za šminkanje. Testeri, puderi, ruževi, sve je to poslastica za navedenu Amerikanku, koja je nepce za šminku razvila još kao mališanka.

Pročitajte i ovo Zabrana šljokica Nova direktiva Panika u industriji ljepote: Ostaju bez obožavanog ukrasa, a stižu i druge zabrane Slika nije dostupna A radila u Burger Kingu Počinje 'revolucija ljepote': Ona će promijeniti kozmetičku industriju!

"Ne mogu živjeti bez da jedem šminku", ističe Brittoni i dodaje kako ona na neki način može zamisliti kako ju ta pojedena šminka čini lijepom iznutra, prenosi Huffington Post.

U 11 godina pojela je 68 kilograma plastike!

Brittoni od njezine bizarne ovisnosti ne mogu odgovoriti niti liječnici, koji je upozoravaju kako konzumiranje više od deset kozmetičkih proizvoda dnevno može dovesti do smrtonosnih oboljenja.

Svoju ovisnost krije od drugih na sve moguće načine. Šminku krije u kosi, hladnjaku te kauču. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene