Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aktivist Rob Greenfield je u pokušaju da skrene pažnju javnosti na to koliko se hrane baca u SAD, odlučio tjedan dana svoje obroke tražiti po kontejnerima.


Rob Greenfield iz San Diega napunio je svoj hladnjak voćem, povrćem i ugljikohidratima u vrijednosti od 200 dolar,a koje je uspio pronaći u kontejnerima lokalnih trgovina.

Vezani članci Rabin Yisroel Goldstein (Foto: AFP) Rabin u napadu na sinagogu ostao bez prsta: "Bio sam oči u oči s teroristom koji je držao pušku, ne mogu zaboraviti taj izraz na njegovu licu" Pucnjava u sinagogi kod San Diega (Foto: AFP) Pucnjava u sinagogi kod San Diega: Otvorio vatru na vjernike, jedna osoba ubijena, tri ranjene

"Nekim ljudima bi ovo bilo gadno, ali sve je samo stvar nečije perspektive", izjavio je taj 28-godišnjak za Fox 5 San Diego.

Europska komisija zabranit će prodaju hrane od kloniranih životinja

Greenfield se već ranije našao u medijima, kad je proputovao Ameriku na svom biciklu i kad se isto tako hranio isključivo ostacima iz kontejnera.

Sudeći po službenim podacima, u Americi se svake godine baci hrane u vrijednosti od 165 milijardi dolara. Kako bi dodatno obiljležio svoje napore, Greenfield će u San Diegu održati večeru na kojoj će biti služena hrana isključivo nabavljena iz kontejnera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook