Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacamo li previše hrane?

VIDEO Biste li napravili ovo da ukažete na velik problem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktivist Rob Greenfield je u pokušaju da skrene pažnju javnosti na to koliko se hrane baca u SAD, odlučio tjedan dana svoje obroke tražiti po kontejnerima.

Rob Greenfield iz San Diega napunio je svoj hladnjak voćem, povrćem i ugljikohidratima u vrijednosti od 200 dolar,a koje je uspio pronaći u kontejnerima lokalnih trgovina.

Pročitajte i ovo Život u kontejenerima - 5 sedmeročlana obitelj iz Gradišta Htjeli su obnoviti svoj dom, a onda im je nevrijeme sve uništilo. Sada ruševine gledaju s prozora kontejnera: "Sve je izgubljeno" Vrećica od katetera obješena za kontejner Kontaktirani komunalci Kome je ovo palo na pamet? Vrećica od katetera obješena za kontejner, nije maknuta ni nakon dva dana

"Nekim ljudima bi ovo bilo gadno, ali sve je samo stvar nečije perspektive", izjavio je taj 28-godišnjak za Fox 5 San Diego.

Europska komisija zabranit će prodaju hrane od kloniranih životinja

Greenfield se već ranije našao u medijima, kad je proputovao Ameriku na svom biciklu i kad se isto tako hranio isključivo ostacima iz kontejnera.

Sudeći po službenim podacima, u Americi se svake godine baci hrane u vrijednosti od 165 milijardi dolara. Kako bi dodatno obiljležio svoje napore, Greenfield će u San Diegu održati večeru na kojoj će biti služena hrana isključivo nabavljena iz kontejnera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene