Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije njezino

Uzela dobitni listić iz koša za smeće, sada mora vratiti milijun dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sharon Duncun iz Arkansasa koja je unovčila dobitni lutrijski zgoditak od milijuna dolara morat će ga vratiti ženi koja ga je kupila i bacila nakon kupnje.

Sud je odlučio da Sharon Duncun ima pravo na nagradu, a ne Sharon Jones koja je nagradu preuzela nakon što je bačeni listić uzela iz smeća u trgovini u gradu Beebe, javlja AP.
Jonesin odvjetnik, James Simpson rekao je da planira žalbu. Sharon Jones je svjedočila da je već potrošila dio novca na novi automobil te je dio dala svojoj djeci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BOŽIĆNA LUTRIJA U iščekivanju El Gorda: Koronavirus nije spriječio Španjolce da čekaju u velikim redovima Slika nije dostupna Sretni dobitnik VIDEO: Tko je osvojio 1.300.000 kuna?

Gospođa Duncun je bacila listić nakon što je na displayu pročitala: 'Žao mi je, niste pobjednik.' Odvjetnik je argumentirao kako ljudi ne bi smjeli baciti predmet, a kasnije ga tražiti natrag. 'Nakon što je bačena, stvar postaje smeće', rekao je.

Sudac u ovom predmetu, Thomas Hughes međutim, smatra da Jones nikada nije došla do saznanja kako se Duncan odrekla prava na jedan milijun dolara koje je dobila dobitnim listićem.

>> Zabunom kupio krivu srećku pa osvojio 4,4 milijuna dolara!

Jones je svjedočila da je uzela odbačene listiće iz koša za smeće, kao što je to učinila već mnogo puta prije toga, te da nigdje nije pisalo kako se ti listići ne smiju uzeti. To nije bilo u skladu s onim što je kazala voditeljica trgovine Lisa Petriches ranije tijekom svjedočenja, a to je kako je na kanti za smeće stajao natpis: 'Ne uzimajte!'

Sudac je naredio da Jones nema prava na novac. Kazao je kako je dokaz koji je prevagnuo u Duncaninu korist taj što je ona kupila pobjednički listić, iako evidencija lutrije i nadzorne kamere nisu zabilježile točno vrijeme kada je listić kupila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene