Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajlandska policija uhitila je muškarca koji je u otmjenim restoranima Bangkoka s trgovcima automobila dogovarao kupnju luksuznih vozila i pritom konzumirao delicije u ukupnoj vrijednosti od 4.844 dolara, a zatim uspijevao pobjeći ne plativši račun.


Chatchawal Ngowkimseng uhićen je 13. lipnja pri pokušaju bijega iz kineskog restorana Sui Sian gdje je pojeo obrok za 885 dolara, uključujući i specijalitet za 200 dolara.

Vezani članci Izbori uz travu Amerikanci pucaju od stresa, u izbornoj noći trošili su nevjerojatne količine alkohola, hrane i droge Grozni kuhari Ručak može spraviti baš svatko, ali neki bi se možda trebali držati podalje od kuhinje

U protekla četiri mjeseca 28-godišnji ljubitelj dobre hrane zakazivao je sastanke s nekim od ovlaštenih prodavača luksuznih vozila kao što su BMW, Mercedes-Benz, Land Rover i Bentley u nekom skupom restoranu gdje je uživao u biranim jelima.

'Za večerom je najavio da želi kupiti sedam vozila marke BMW, za sebe, svoju djevojku i neke prijatelje', a zatim je 'naručio najskuplja jela te ih progutao kao da osam dana nije jeo', požalio se listu Bangkok Post ovlašteni prodavač BMW-a kojemu je nesuđeni kupac rekao da ide telefonirati i pobjegao ostavivši ga da plati račun. Vijest o lopovu gurmanu proširila se gradom pa mu je i policija stala na kraj. (Hina)