Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sirota je životinja izvan vode vrlo brzo uginula.


Gomila turista gladnih takozvanih selfie fotografija skrivili su smrt malenog La Plata dupina u argentinskom gradu Santa Teresiti.

Vezani članci Gužve u Dubrovniku - 5 Kako do rješenja problema koji muči jednu od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija: Gužve u povijesnoj jezgri prate se i - aplikacijama Glupost na sve strane (Foto: Reddit) Hitno se traži lijek za glupost, društvene mreže više ne mogu podnijeti njihove objave

Bezobzirni su ljudi dupina izvadili iz vode i maltretirali kako bi ukrasili svoje profile na društvenim mrežama, što je u konačnici sirotu životinju stajalo života.

Dupin ljepotici vratio mobitel koji joj je upao u more

Naime, budući da La Plata dupini imaju gustu i masnu kožu koja im pomaže pri zadržavanju tjelesne topline, izlaganje tih sisavaca dodatnoj vrućini brzo vodi u dehidraciju, odnosno smrt. 

Iako su La Plata dupini svrstani u razred riječnih dupina uglavnom žive u moru, a osim očito ljudi, prirodni su im neprijatelji kitovi ubojice i morski psi.

Savršeni prikaz ljudske gluposti mobitelom je zabilježio Hernan Coria, a u međuvremenu se na YouTubeu pojavila snimka pokušaja spašavanje nesretne životinje jednom nakon što je već bilo prekasno.  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju