Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvali su se tri sata

VIDEO 'Izgledalo je poput kita, ma apsolutno čudovište'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom ribolovne ekskurzije u Cape Codu, trojica ribolovaca doživjeli su ulov života. Ulovili su nešto više od 400 kilograma tešku tunu.

Greeg Looney, Brian Keefe i Michael St. Jean tri sata su se hrvatli s oko tri metra dugačkom tunom. 'Nisam mogao vjerovati koliko je snažna ta stvar. Umalo mi je istrgala rame. Izgledalo je poput kita, ma apsolutno čudovište. Ali uspjeli smo', govori Looney

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve za Japan Zoran Milanović lovio tunu s Antom Gotovinom Slika nije dostupna Big Game ribolov Komiža: Peteročlana obitelj uhvatila tunu od 115 kilograma

Ribolovcima je golema tuna zagrizl audicu nakon svega 15 minuta ribolova.  'Obično vam treba cijeli dan da uopće vidite jednu, a mi još nismo postavili niti opremu do kraja i tuna je već ugrizla' govori Keefe.

>>VIDEO U podzemnoj pronašli tijelo morskog psa

Nadaju se da će ih ovaj ulov plasirati u emisiju National Geographica. Iako je iskusni kapetan rekao kako je u životu lovio i veće ribe, ovaj mu je bio najteži jer nikada do sada nije susreo ribu s toliko snage, prenosi Yahoo! News.

Kapetan Leonwert je prodao ribu za 4.000 dolara i ponudio novac ribičkom triju te im rekao da, ako žele, umjesto toga dođu na još jednu avanturu iduće godine, ali besplatno.

Trojac je ipak pristao na besplatnu ekskurziju i odlučio time započeti godišnju tradiciju. 'Ići ćemo svake godine, na isti dan, u isto vrijeme, noseći istu odjeću i vidjet ćemo kako će to funkcionirati. Sigurno nećemo uhvatiti još jednu ovakvu, ali ćemo biti uzbuđeni svaki put', govori Looney.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene