Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tisak foto poziva na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri - klikni, naruči i VW up odvezi kući!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S lakoćom kreirajte najljepše personalizirane poklone za svoje najdraže i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri.

Pročitajte i ovo Fabris Peruško (Foto: Pixell) Oporba skeptična Izvanredna uprava Agrokora uskoro predlaže nove skupine vjerovnika Milan Bandić i Fabris Peruško (Foto: Dnevnik.hr) PRESICA U GRADU Postignut dogovor između Grada Zagreba, Tiska i Agrokora: "Ovim sporazumom 3500 ljudi iz Tiska može mirno raditi"

Nakon odličnih akcija proteklih mjeseci, Tisak foto i partneri pripremili su veliku nagradnu igru s bogatim nagradnim fondom. Uz najpovoljniju izradu fotografija, personaliziranih foto-poklona foto-kalendara, Tisak foto omiljeno je web odredište i zbog svog programa fotoknjiga koje su savršen način za čuvanje uspomena.

Kroz jednostavno sučelje fotoprograma svaki korisnih može vrlo jednostavno izraditi svoju fotoknjigu birajući niz detalja po svojoj želji, kao što je vrsta papira, način uveza i različite teme. Male, velike ili XXL fotoknjige, koje mogu biti i panoramske, na jedno će mjesto spremiti najljepše fotografija s rođendana, vjenčanja, krštenja, matura ili svakodnevnih trenutaka koje ne želite zaboraviti. 

Za još puno nezaboravnih trenutaka pobrinuli su se Tisak foto i partneri koji su svojim korisnicima pripremili pravo iznenađenje - veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil Volkswagen up! 

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupnjom proizvoda isključivo iz asortimana Tisak foto usluge u vrijednosti od najmanje 150 kn ili više. Usluge i proizvode s kojima se može sudjelovati u nagradnoj igri obuhvaćaju izradu fotografija i svih ostalih proizvoda iz foto-asortimana, a narudžba se ostvaruje putem web stranice foto.tisak.hr ili na svim prodajnim mjestima Tiska koji pružaju Tisak foto uslugu. 

Osim neodoljivog VW Up-a , možete osvojiti i druge atraktivne nagrade: trodnevno skijanje za 4 osobe u Austriji koje uključuje 4 ski karte + 4 x 1.000 kn na Visa ekesh karticama, 10 x XXL fotoknjiga i 50 x foto šalica s mogućnošću personaliziranog dotiska. 

Nagradna igra traje od 10. 10. do 18. 12., a izvlačenje dobitnika održat će se 22. 12. 2016. u prodavaonici Super Konzuma u Zagrebu, Sarajevska 6. Više informacija o nagradnoj igri potražite na stranici foto.tisak.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene