Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S lakoćom kreirajte najljepše personalizirane poklone za svoje najdraže i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri.


Nakon odličnih akcija proteklih mjeseci, Tisak foto i partneri pripremili su veliku nagradnu igru s bogatim nagradnim fondom. Uz najpovoljniju izradu fotografija, personaliziranih foto-poklona foto-kalendara, Tisak foto omiljeno je web odredište i zbog svog programa fotoknjiga koje su savršen način za čuvanje uspomena.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Tisak odlučio pristupiti Agrokorovu roll-up kreditu Luka Brkić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ekonomski analitičar o kaznenom progonu zbog financijskih izvješća Agrokora: "Lažiranje brojki je prevara, a prevara je protuzakonita"

Kroz jednostavno sučelje fotoprograma svaki korisnih može vrlo jednostavno izraditi svoju fotoknjigu birajući niz detalja po svojoj želji, kao što je vrsta papira, način uveza i različite teme. Male, velike ili XXL fotoknjige, koje mogu biti i panoramske, na jedno će mjesto spremiti najljepše fotografija s rođendana, vjenčanja, krštenja, matura ili svakodnevnih trenutaka koje ne želite zaboraviti. 

Za još puno nezaboravnih trenutaka pobrinuli su se Tisak foto i partneri koji su svojim korisnicima pripremili pravo iznenađenje - veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil Volkswagen up! 

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupnjom proizvoda isključivo iz asortimana Tisak foto usluge u vrijednosti od najmanje 150 kn ili više. Usluge i proizvode s kojima se može sudjelovati u nagradnoj igri obuhvaćaju izradu fotografija i svih ostalih proizvoda iz foto-asortimana, a narudžba se ostvaruje putem web stranice foto.tisak.hr ili na svim prodajnim mjestima Tiska koji pružaju Tisak foto uslugu. 

Osim neodoljivog VW Up-a , možete osvojiti i druge atraktivne nagrade: trodnevno skijanje za 4 osobe u Austriji koje uključuje 4 ski karte + 4 x 1.000 kn na Visa ekesh karticama, 10 x XXL fotoknjiga i 50 x foto šalica s mogućnošću personaliziranog dotiska. 

Nagradna igra traje od 10. 10. do 18. 12., a izvlačenje dobitnika održat će se 22. 12. 2016. u prodavaonici Super Konzuma u Zagrebu, Sarajevska 6. Više informacija o nagradnoj igri potražite na stranici foto.tisak.hr