Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zafrkanti su zaslužili čiste petice u imenik. Ideja im je bila odlična, a realizacija savršena.


Sve što umoran čovjek ponekad želi, pogotovo onaj koji je tek ušao u kuću nakon dugog putovanja, je srušiti se u svoj krevet i odspavati 'koju rundu'.

Vezani članci Traper kupaće (Foto: sadanduseless.com) Plažama se širi zabrinjavajući trend koji vjerojatno nitko ne želi vidjeti Najčudnije slike (Foto: Twitter) Ljudi objavljuju najčudnije slike koje imaju na mobitelu, rezultati su urnebesni

Upravo je takvo što smjerao i korisnik Reddita pod nadimkom sal_marin, međutim na njegovu žalost je najprije morao pretrpjeti vrhunsku podvalu koji su mu priredili vickasti cimeri.

Naime, tek što je zakoračio u kuću i primio se za kvaku svoje sobe, shvatio je da njegovog najdražeg kutka naprosto više - nema!

Zafrkanti uvjerili zaposlenike restorana da porazbijaju sve prozore

Gdje je i kako nestao otkrit će vam sljedeće fotografije koje su postale toliko popularne da ih je u deset sati od objave pogledalo oko 800.000 ljudi.

Sal_marin je ujedno priznao da je ostao u potpunom šoku, čak tolikom da je na par trenutaka zaboravio govoriti, odnosno da je doista ostao uvjeren da su ga cimeri iselili.

Tada mu se smilovala njegova djevojka koja mu je otkrila u čemu je štos.

PRITISNITE ISPOD PRVE FOTOGRAFIJE 'NEXT', U GALERIJI SU TRI SLIKE

Friends pranked me by converting my bedroom to a utility closet.