Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika među putnicima

Švicarska: Zmija odlučila vlakom otputovati do Basela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zmija se ušuljala se na švicarski putnički vlak te izazvala paniku među putnicima, svih 450 putnika evakuirano je i premješteno na drugi vlak.

49.53 centimetara dugačka zmija ušuljala se na švicarski putnički vlak te izazvala paniku među putnicima. Svih 450 putnika evakuirano je prilikom policijske potrage za zmijom.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu"

Djevojčica (9) ima 30 zmija, ugrizle su je više puta, no ona ih obožava!

Jedan od putnika na vlaku koji se kretao iz smjera Berna prema sjeveru Švicarske, prema trećem najmnogoljudnijem gradu Švicarske, Baselu u ranim je jutarnjim satima uočio ovu neotrovnu zmiju dogačku gotovo pola metra, te o tome obavijestio osoblje vlaka koje je pozvalo policiju, izjavila je Donatella Del Vecchio, glasnogovornica SBB, nacionalne željezničke tvrtke.

'Svih 450 putnika na vlaku je evakuirano', kazala je Del Vecchio te dodala kako su putnici bili premješteni u drugi vlak kako bi na vrijeme stigli na odredište. Navodno je jedan od putnika unio zmiju na vlak, dodala je Del Vecchio koja isključuje mogućnost kako je zmija sama ušla u vlak.

Nakon detaljne pretrage cijelog vlaka, policija je pronašla zmiju u ventilacijskom sustavu, priopćeno je iz policijske uprave Berna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene