Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cesar Kuriyama, animator iz New Yorka, na svoj je 30. rođendan donio odluku kako će svaki dan snimiti neki događaj koji mu je na neki način obilježio taj dan. Nakon godinu dana snimanja smontirao je 6-minutni video.


Kada je napunio 30 godina Cesar Kuriyama je odlučio uzeti slobodnu godinu i uživati u svemu onom za što prije nije imao vremena. U svoj kratki film stavio sve - od smrti Bin Ladena do banalnih stvari iz svakodnevnog života. Tako se u filmu mogu vidjeti i sprovod, i vjenčanje, bolest, trenuci s obitelji i prijateljima, praznici, hrana, priroda, itd...

Vezani članci Slika nije dostupna Šokirala ih fotografija: 'To je poruka od Boga!' Slika nije dostupna VIDEO Evo kako izgleda lice motociklista pri brzini 240 km/h!

>> Otac 25 godina svaki Božić snimao djecu kako silaze stepenicama!

No, ono što je trebao biti kreativan način da dokumentira svoju slobodnu godinu Cesar je na kraju pretvorio u životni projekt. 

'Snimat ću tu sekundu svaki dan, do kraja svog života. Svatko bi to trebao pokušati', napisao je na svojoj Facebook stranici. 'Ako doživim 80. rođendan iza sebe ću ostaviti 5 sati video materijala koji rezimira 50 godina mojeg života'. 

1 Second Everyday - Age 30 from Cesar Kuriyama on Vimeo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju