Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Što su to snimili?

Šokirala ih fotografija: 'To je poruka od Boga!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je ostao zapanjen kada je bolje pogledao fotografiju koju je snimio u jednom skladištu u Aneheimu.

Čovjek koji se novinarima predstavio kao Radu prije dva tjedna je snimio fotografiju na kojoj je njegov kolega u jednom skladištu. Kada su bolje pogledali fotografiju, primijetili su lik žene u pozadini pa su odmah krenula nagađanja što bi to moglo biti.

Radu je novinarima kazao kako fotografija sigurno nije retuširana. 'Jasno se može vidjeti lice. Mogu vidjeti dugu kosu i veo koji je dug do poda', kazala je Daniela, supruga pastora Dannyja Goie, prenosi CBS LA.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

VIDEO Mislili su da je duh, kad ono...

Par je novinarima otkrio i da je Radu novi član Prve pentekostne crkve u Anaheimu. Navodno su on i njegova supruga nedavno kršteni, a zatim i vjenčani na isti dan. 'Sljedećeg dana je snimljena ova fotografija', kazala je Daniela te dodala da vjeruje da anđeo štiti Radu i da je to 'poruka od Boga'. 'Bog se želi otkriti ljudima prije nego se dogodi nešto veliko', kazala je.

Pator Goia je fotografiju pokazao i župljanima na misi i rekao im da je to poruka. 'Bog želi reći: Hej, pripremite se. Idite za mnom jer će se uskoro dogoditi nešto dobro', poručio je.
 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene