Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Princ Ernst August od Hannovera, suprug princeze Caroline od Monaca, pojavio su na njemačkom sudu zbog fizičkog napada i ozljeda koje je nanio jednom hotelijeru u Keniji 2000.


Prvi put se princ od Hannovera pojavio pred sucima suda u Hildesheimu koji su ga već 2004. osudili na kaznu od 445.000 eura zbog fizičkog napada, premlaćivanja i ozljeda. Potomak jedne od najstarijih njemačkih vladarskih loza, 55-godišnji princ Ernst August priznao je pred sudom kako je 'spontano dao dvije simbolične pljuske' njemačkom hotelijeru koji uz na kenijskom otoku Mandu vodi i diskoteku, jer mu je 'remetio mir'.

'Jednu pljusku za glazbu, a drugu za svjetlo', navodi se u prinčevoj izjavi koju je pročitao njegov odvjetnik. Princ je kategorički nijekao da je u pijanom stanju udario žrtvu šakom u lice. Prinčev odvjetnik je rekao da se radi o grotesknim izmišljotinama i lažima. 60-godišnji tužitelj Josef Brunlehner ostaje pri svojim izjavama, a svoju će izjavu dati u utorak.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo su pravila koja princeza Kate mora slijediti u trudnoći! Slika nije dostupna Kate Middleton ima rijetku trudničku bolest!