Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nestašni' princ od Hannovera

Suprug Caroline od Monaka opet na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ Ernst August od Hannovera, suprug princeze Caroline od Monaca, pojavio su na njemačkom sudu zbog fizičkog napada i ozljeda koje je nanio jednom hotelijeru u Keniji 2000.

Prvi put se princ od Hannovera pojavio pred sucima suda u Hildesheimu koji su ga već 2004. osudili na kaznu od 445.000 eura zbog fizičkog napada, premlaćivanja i ozljeda. Potomak jedne od najstarijih njemačkih vladarskih loza, 55-godišnji princ Ernst August priznao je pred sudom kako je 'spontano dao dvije simbolične pljuske' njemačkom hotelijeru koji uz na kenijskom otoku Mandu vodi i diskoteku, jer mu je 'remetio mir'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Princ kod Mesića Bilateralni odnosi Hrvatske i Monaka u 'uzlaznoj liniji' Slika nije dostupna Diana nije željela Charlesa za kralja

'Jednu pljusku za glazbu, a drugu za svjetlo', navodi se u prinčevoj izjavi koju je pročitao njegov odvjetnik. Princ je kategorički nijekao da je u pijanom stanju udario žrtvu šakom u lice. Prinčev odvjetnik je rekao da se radi o grotesknim izmišljotinama i lažima. 60-godišnji tužitelj Josef Brunlehner ostaje pri svojim izjavama, a svoju će izjavu dati u utorak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene