Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već tri godine aktivan član

Što mislite koliko najstarija korisnica Facebooka ima godina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je najveća socijalna internetska mreža koja ima preko 900 milijuna korisnika, a pretpostavlja se da je većina njih u mladenačkim godinama.

No, Florence Detlor, koja ima čak 101 godinu, srušila je ovaj mit, piše Examiner. Florence je ujedno i najstarija osoba koja je posjetila sjedište Facebooka i susrela se s operativnom direktoricom Sheryl Sandberg i Markom Zuckerbergom, osnivačem i izvršnim direktorom kompanije.

Sheryl je na svojem Facebook zidu objavila fotografiju s Florence i Markom te napisala kako joj je bila čast susresti se s Florence koja je najstariji registrirani korisnik na Facebooku. 'Hvala vam na posjeti Florence', dodala je.

>> Vojnici i vojnikinje odbacili krpice i sve objavili na Facebooku!

Florence je diplomirala na Occidental fakultetu 1932 godine, a živi u Menlo parku, u Kaliforniji. Na Facebooku je otvorila profil prije tri godine, u kolovozu 2009.

Da Facebook nije rezerviran samo za mlađu populaciju svjedoči i činjenica da su najbrže rastuća demografska grupa na ovoj društvenoj mreži u posljednje dvije godine žene u dobi iznad 55 godina starosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene