Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je od prevarenih mladića priznao da je nevjernoj djevojci nedavno kupio automobil.


Znate već kako kaže ona izreka: zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Tako su i dvojica muškaraca nedavno spoznali da dijele istu djevojku, no umjesto da se oko nje međusobno posvađaju, kao što bi to na njihovom mjestu mnogi učinili, odlučili su udružiti snage i posramiti je na radnom mjestu.

Vezani članci Izražavanje emocija je znak snage TEST tvrdi da može predvidjeti trajanje vaše veze, jeste li dovoljno hrabri? Slika nije dostupna Gola je trčala gradom za dragim i molila ga da joj vrati mobitel, jurnjavu potaknule škakljive snimke

Tako nam je barem otkrio video koji je upravo postao viralan, između ostaloga i zato što su se bijesni mladići odlučili grubo poigrati s njezinim osjećajima, baš kao što je i ona s njihovima.

Naime, jedan je od njih kleknuo i izvadio prsten, međutim dok se ona smješkala i brisala suze radosnice s lica, na vratima se pojavio i drugi s kojim je paralelno bila u vezi.

"Dvojicu dobrih ljudi. (Psovka) si dvojicu dobrih ljudi", vikao je mladić koji je tek ušao prostoriju, dok je drugi sugovorniku priznao da je nevjernoj ljubavi prije nekoliko mjeseci kupio automobil.