Član Uprave Splitske banke Zvonimir Akrap naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.


Vezani članci Slika nije dostupna Splitska banka prva u Hrvatskoj potpisala ugovor o novom proizvodu na tržištu: SEPA izravno terećenje Slika nije dostupna AZTN odobrio OTP banci kupnju Splitske banke

Societe Generale Splitska banka proglašena je "Bankom godine za 2016. godinu“ u Hrvatskoj po izboru renomiranog financijskog časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group.

Nagradu je u srijedu, 7. prosinca, na ceremoniji u Londonu preuzeo član Uprave Splitske banke, g. Zvonimir Akrap, koji je tom prilikom izjavio kako je ova nagrada The Bankera još jedna potvrda rasta i razvoja banke.

"Uz konstantan razvoj proizvoda za sve segmente naših klijenata, želim istaknuti značajna ulaganja u digitalizaciju našeg poslovanja kao novi i neminovni smjer bankarstva“, kazao je Akrap.

Naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.

Splitskoj banci ovo je već četvrto priznanje tijekom 2016. godine koje dodjeljuju renomirani financijski časopisi – u listopadu ju je časopis Euromoney proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj za usluge upravljanja novcem (Cash Managementom), a još ranije ove godine dobitnica je dvostrukog priznanja za obavljanje poslova skrbništva s vrijednosnim papirima u 2016. godini kao „The World’s Best Subcustodian 2016“ za hrvatsko tržište koju dodjeljuje magazin Global Finance i „Sub-Custodain of the Year 2016 – Croatia unweighted“ magazina Global Investor.

Kada se u obzir uzme činjenica kako je upravo The Banker magazin jedan od najutjecajnijih financijskih časopisa na svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja, a od 1926. godine prati i objavljuje financijske podatke namijenjene stručnjacima i menadžerima, jasno je zašto se u svijetu priznanja koje on dodjeljuje smatraju jednim od najprestižnijih.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju