Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljivi detalji

Otkriven tajni seksualni život jednog od najvećih ekonomista svih vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate zasigurno detalje iz seksualnog života pokojeg stranog političara, no znate li koji detalj iz seksualnog života nekog ekonomista?

John Maynard Keynes jedan je od najvećih ekonomista svih vremena. Njegova makroekonomska teorija donijela je revoluciju 20. stoljeću, a čini se kako je Keynes istovremeno proživljavao i vlastitu revoluciju - onu seksualnu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko bi rekao Seksulani život zamre nakon puno godina braka, ali slijedi iznenađenje Slika nije dostupna Ali nema brige... Istraživanje pokazalo: Za seks su najmanje zainteresirani tridesetogodišnjaci

Najnovija Keynesova biografija otkriva kako je ovaj revolucionar ekonomske misli zapravo imao nezasitan i raznolik seksualni apetit.

Keynes je svoja seksualna iskustva pažljivo popisivao i zapisivao sve detalje od svog prvog iskustva 1901. godine koje je bilo sa školskim kolegom. No, ne bismo mogli reći da je Keynes bio homoseksualac budući da je 1925. godine oženio rusku balerinu Lidiju Lopokovu. Nije se radilo ni o kakvom lažnom braku ili krinki, oni su se doista voljeli. Što se nje tiče, zapisao je kako posebno uživa u predigri.

Seksulani život zamre nakon puno godina braka, ali slijedi iznenađenje

Nije poznato je li nakon vjenčanja s balerinom postao monogaman, no prethodno tome, Keynes je bio prilično promiskuitetan. Spavao je s muškarcima, ženama, njih, dvoje, troje, četvero odjednom.

Nije skrivao činjenicu da je prosječan ljubavnik, a patio je i od prijevremene ejakulacije.

Budući da je javnost obično navikla čitati o seksualnim navikama političara, bit će zanimljivo vidjeti kako će prihvatiti ovu biografiju jednog ekonomista.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene