Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladnokrvna osveta

Raznijela dečku spolovilo petardama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednu Ruskinju toliko je uzrujala odluka njenog dečka da je ostavi, stoga je odlučila zavezati nekoliko petardi za njegov penis i raznijeti ga, prenose lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Neredi u Njemačkoj Paklena noć VIDEO Veliki neredi u Njemačkoj, gorio dom za umirovljenike: Više od 300 uhićenih, ozlijeđeni policajci Akcija Apeliraju i liječnici Policija uputila posebno upozorenje roditeljima: "Stradaju šake, prsti, zatim lice, oči, uši"

33-godišnja žrtva, identificirana kao Alik D. živio je s Kirom V. oko 2 godine, no kada je djevojka predložila brak, on je odbio te izjavio kako bi se radije vratio prvoj ženi, s kojom ima sina.

 

Par dana kasnije svoj naum odlučio je provesti u djelo, te se odseliti, kada je Kira predložila oproštajnu večeru. On je prihvatio te nakon malo težeg obroka i dosta popijenih boca vina zaspao. Djevojka je onda zavezala nekoliko petardi za njegov penis  i zapalila ih, a rezultat možete samo pretpostaviti. Alik je završio u bolnici u kritičnoj situaciji, dok se liječnici bore za njegov život. Čak i ako preživi djevojku očekuje do 12 godina zatvora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene