Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usrećio djevojčicu

Radnik zaustavio vlak kako bi spasio zeca - i to plišanog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena Reily vraćala s ekući s majkom kada joj je omiljena igračka pala na prugu, no na sreću hrabri radnik koji se našao u blizini ga je spasio.

Mnogi roditelji znaju do kakve drame može doći kada njihovo dijete izgubi svoju omiljenu igračku. Jedna je majka iz Bostona uspjela izbjeći tu dramu zahvaljujući radnicima koji su uspjeli zaustaviti vlak i tako sa željezničke pruge spasiti plišanog zeca, omiljenu igračku njene kćeri.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Majka i kći u srijedu su se vraćale kući kada je igračka ispala iz djetetovih kolica na prugu. Trogodišnja Riley odmah je počela plakati za svojim zekom što je čuo i jedan od radnika na željeznici, te je javio strojovođi da zaustavi vlak koji bi u suprotnom pregazio plišanog zeku, piše Daily Mail.

>> Platili mu 425 eura da 'spasi' plišanu žabu!

Jedan od konduktera koji se našao na peronu spustio se na prugu i pokupio zeku, te ga odnio malenoj Riley čijoj sreći nije bilo kraja.

Majka trogodišnjakinje zahvalila se radnicima koji su spasili igračku njene kćeri. 'Stvarno niste trebali napraviti to šo jeste, ali ste odlučili usrećiti trogodišnjakinju. Hvala vam', rekla je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene