Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besmrtna ljubav

SRODNE DUŠE Proveli zajedno 65 godina i zajedno umrli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frank i Eleanor Turner upoznali su se 1948. godine i od tada su bili zajedno.

Frank i Eleanor Turner bili su u braku 65 godina. Eleanor je umrla 29. studenog u gradu Monroeu u Sjevernoj Karolini dok je provodila zadnje dane života u centru za palijativnu skrb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovo zajedno? Kate Hudson i Owen Wilson odlučili dati šansu ljubavi Slika nije dostupna Goran i Tanja ponovno zajedno u javnosti

Šest sati kasnije njezin suprug Frank umro je zbog problema s dišnim sustavom, ali nije znao da je u međuvremenu preminula i Eleanor.

Umirućoj djevojci ispunili posljednju želju

Njihova ljubavna priča, koja bi se mogla nazvati ljubavnom pričom iz bajke počela se prepričavati nakon što su im objavljenje osmrtnice u Charlotte Observeru, jedna pored druge. Screenshot osmrtnica završio je na Redditu i tako je njihova ljubavna priča postala besmrtna.

Upoznali su se 1948. godine u jednom salonu automobila gdje je Frank kupovao auto, a Eleanor radila kao tajnica. Kada je prodavač pitao Franka želi li otići na test vožnju s jednim autom, odgovorio je: 'Može, ali samo ako će sa mnom ići i vaša tajnica', ispričala je njihova kćer za Observer.

Od tada su bili zajedno, a Frank nije napustio Eleanor čak ni nakon što je njezin kraj bio sasvim blizu. Iako je u domu za palijativnu skrb imala sve što joj treba i medicinske sestre na raspolaganju, Frank joj je dolazio svaki dan i brinuo se o njoj.

Njihova je kćer ispričala da je Eleanor samo trebala stisnuti zvono iznad svog kreveta i pozvati medicinske sestre, ali to nije napravila nijedan put, već bi umjesto toga svaki put zvala Franka da dođe.

Pokopani su zajedno na groblju Lakeland Memorial Park.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene