Paulo Obradović, jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine te osvajač Lige prvaka s vaterpolo klubom Jug CO 2016. godine, osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska u Dubrovniku.


Petu godinu zaredom Dubrovčani se uključuju u ovaj projekt kojem je cilj promocija aktivnosti i zdravijeg načina života. Poznata trenerica pilatesa Asja Petersen idućeg će ponedjeljka, 26. lipnja u 18 sati održati trening Fokus Point na Lovrjencu. Interes Dubrovčana za ovaj trening iznimno je visok, pa će tako Lovrjenac biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Vježbači se za trening mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.

Vezani članci PR Aktivna Hrvatska se vraća u Sisak PR Subota je dan za trening Aktivne Hrvatske u Vodicama

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP koji će vježbačima u Dubrovniku pokloniti majice za ugodno vježbanje. Nakon treninga kao poklon za trud vježbači će dobiti poklon paket partnera projekta. NIVEA daruje paket proizvoda za njegu tijela, OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj od Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men's Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista. Partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera.