Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 25 metara visine

Pratite uživo bizarnu dramu: Već 23 sata ne želi sići s drveta, policija zatvorila ulice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac ne dopušta policajcima i vatrogascima da se približe. Kada su to pokušali, gađao ih je jabukama i šišarkama.

Neimenovani muškarac već punih 20 sati sjedi na 25 metara visokoj sekvoji u samom središtu Seattlea. U čemu je problem, je li psihički bolestan, još nije poznato jer mu ne mogu utvrditi identitet, ali možemo vam potvrditi da je postao apsolutni hit na društvenim mrežama i lokalnim televizijskim postajama.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Što se s njim zbiva možete uživo gledati ovdje (pratite link), a ukoliko vam je tako lakše, aktualna događanja možete pratiti i na Twitteru pomoću takozvanog hashtaga #maninthetree.

Mi vam znamo reći još tek toliko da muškarac ne dopušta policajcima i vatrogascima da mu se približe (kada su pokušali gađao ih je jabukama i šišarkama, op.a.), te da pregovarački timovi više ne znaju što da čine.

Naravno, situacija je daleko od bezazlene upravo zato što se nalazi na 25 metara visine, pa je policija još od samog početka krize prisiljena preusmjeravati promet.

Novinar postaje KomoNews se nalazi s kamermanom na licu mjesta i javlja što se zbiva 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene