Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maturalna koju će pamtiti

Poziranje koje je pošlo po zlu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savršena frizura, savršen make-up, savršena haljina... Maturalna večer je jedna od najvažnijih događaja u životu svakog tinejdžera, no često nešto pođe po zlu...

Ova skupina tinejdžera ponosno je stala na mol u nadi da će fotograf uspješno zabilježiti jedan od najvažnijih dana u njihovu životu, no malo tko se nadao ovakvom ishodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće" Slika nije dostupna Teško se kretala zbog vjenčanice Mladenci pali u jezero! Zaboravio mladenku, spašavala je kuma

Nakon dana provedenog na frizuri, šminkanju, manikuri, ovim mladim ljudima večer je pokvario slabašni mol koji jednostavno nije mogao izdržati sve njih u isto vrijeme.

>> Maturalna haljina od 5.000 zatvarača limenki!

Nakon zauzete savršene poze za fotografiranje svi su redom popadali u vodu. 'Odjednom smo se našli u vodi. Srećom smo se svi dočekali na noge', rekla je jedna maturantica.

Ako ništa drugo, naučili su da ne treba pretjerivati ni u čemu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene