Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnica navodno najvećih usana na svijetu do sada je već potrošila 5.000 funti na plastične operacije usana, no smatra da su joj usne i dalje premale.


Mlada Ruskinja Kristina Rei (22) nakon sto silikonskih injekcija vjeruje kako su joj usne i dalje premale. Za 'najveće usne svijeta' Kristina je do sada izdvojila oko 35.000 kn no kaže da želi još!

Vezani članci Ruby Doll Sunset Tek joj je 25 godina, a već je potrošila više od milijun kuna da bi izgledala kao ''futuristička fufica'' Andrea Emilova Ivanova (Foto: Instagram/andrea.andrea345) - 9 Potrošila više od 20.000 kuna na povećanje usana, pogledajte kako je izgledala prije zahvata

'Moja starija sestra Ira je prelijepa djevojka, oduvijek ima punije usnice te sam i ja željela iste. Znam da će neki ljudi reći da izgledam smiješno, ali nije me briga', rekla je za Daily Mail.

>>Što je to od sebe napravila Cheryl Cole?!

Kristina je prvu injekciju primila sa 17 godina nakon maltretiranja oko njezina izgleda u školi. 'Nisam još odlučila koliko velike će biti, ali ove su definitivno premale.'