Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka trinaestogodišnjakinje iz američke savezne države Ohio u disipliniranju svoje kćeri iskoristila je društvenu mrežu Facebook.


Denise Abbot reagirala je na bezobrazne ispade svoje kćeri Ave, te je na Facebooku kreirala timeline na kojem je fotografija njene kćeri sa crvenim 'X' preko usta popraćena tekstom 'ne znam kako držati jezik za zubima. Više ne smijem na Facebook, niti smijem koristiti mobitel. Molim vas pitajte me zašto. Mama kaže da moram odgovoriti svakome tko me pita'.

Vezani članci Kaznionica u Zagrebu - 2 Gdje će Horvatinčić odslužiti kaznu? "Za svakog zatvorenika se individualizira način izvršavanja " Spašavanje bebe u Kabulu Britanski vojnik čija je fotografija spašavanja bebe preko bodljikave žice obišla svijet: ''I ja imam djecu, teško je to gledati"

Denise je jednoj američkoj televizijskoj postaji ispričala kako se ona odlučila na ovakav tip kažnjavanja djeteta, no možda to ne bi funkcioniralo kod neke druge djece, prenosi Allfacebook.com. Kod njene kćeri funkcionira, te tvrdi kako će Avi biti vraćen pristup Facebooku i mobitel ukoliko se kroz sljedećih nekoliko tjedana bude lijepo ponašala.

>> Izvrijeđala roditelje na Facebooku, otac joj izrešetao laptop

Ava se o ovom kažnjavanju očitovala putem e-maila. 'Mislim da sam zaslužila ovu kaznu jer sam bila bezobrazna prema svojoj mami i to pred svojim prijateljima. Facebook je velik dio mog društvenog života. Shvatila sam da ne želim onakvu fotografiju na svom profilu jer su me svi prijatelji pitali što se dogodilo, što sam to napravila', napisala je Ava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.