Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje!

Videoteka genijalne tajne: Pogledajte što se dogodi pokušate li uzeti pravi film

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik lokala je na taj način izrazio divljenje Quentinu Tarantinu.

Jacob Trevino, golemi zaljubljenik u filmove, u subotu je u središtu Cincinnatija otvorio videoteku naziva Video Archives. Pa ako već pitate zašto je to zanimljivost, zašto bi uopće u 2016. godini ulagao u takav biznis i što je toliko posebno u imenu, svidjet će vam se što ćete otkriti u nastavku.

Pročitajte i ovo Bajke izazvale pomutnju - 4 PRILAGODBA NOVIM VREMENIMA Ah, te cenzurirane, moderne bajke: "Stvaramo idiote, možda je to nekome i u cilju" Agnieszka Holland "Zelena granica" Film o migrantima izazvao burne reakcije u Poljskoj koja se priprema za izbore

Naravno da nije riječ o običnoj videoteci, a tajna koju skriva nalazi se u omotu filma Deathtrap iz 1982. godine, kriminalističke komedije u kojoj su naslovne uloge odigrali Michael Caine i Christopher Reeve.

Poželite li taj film uzeti s police u tome nećete uspjeti, ali će se zato ispred vas otvoriti skrivena vrata iza kojih se nalazi bar posvećen Quentinu Tarantinu.

Upravo to objašnjava već spomenuti naziv, naime, Trevino se kao veliki obožavatelj njegovih djela prisjetio i toga da je Tarantino kao mladić radio u videoteci takvog imena, pa mu je i na taj način izrazio poštovanje.

Da gostiju neće manjkati daje nam naslutiti i sljedeći takozvani gif, koji je u srijedu ujutro postao viralni hit na brojnim društvenim mrežama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene