Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotinjak tinejdžera u napadu

VIDEO Tinejdžeri grudama 'izrešetali' policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica britanskih policajaca našli su se pod snježnom 'paljbom' više od 100 tinejdžera pa su zaklon morali potražiti u unutrašnjosti službenog vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa Ilustracija Policija na nogama Užas u Švedskoj: Upucana tri tinejdžera, prevezeni su u bolnicu

Veselo mnoštvo tinejdžera 'kapitulaciju' policajaca, shvatila je kao znak za obrušavanje na njihovo vozilo, koje su nemilosrdno zasuli kišom gruda, a čitav prizor snimio je jedan od tinejdžera svojim mobitelom. Bombardiranje policijskog vozila trajalo je pune dvije minute, nakon čega su policajci uključili brisače, kako bi procijenili situaciju izvan automobila.

>> VIDEO: Zasuli ga grudama, on izvadio pištolj

Stotinjak tinejdžera nije posustalo pa su policajci odlučili odvesti se s mjesta događaja i prepustiti veselo mnoštvo da zabavu nastave jedni između drugih. 'Sve je to bila samo bezazlena zabava, kazao je glasnogovornik policije grada Crawleya u West Sussexu.

Podsjetimo, u sličnom masovnom grudanju u Washingtonu, policija sasvim drugačije reagira na upućene im grude te je tako jedan policijski detektiv povukao i pištolj na okupljeno mnoštvo, kako bi dao do znanja da ga grudanje nervira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene