Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica britanskih policajaca našli su se pod snježnom 'paljbom' više od 100 tinejdžera pa su zaklon morali potražiti u unutrašnjosti službenog vozila.


Veselo mnoštvo tinejdžera 'kapitulaciju' policajaca, shvatila je kao znak za obrušavanje na njihovo vozilo, koje su nemilosrdno zasuli kišom gruda, a čitav prizor snimio je jedan od tinejdžera svojim mobitelom. Bombardiranje policijskog vozila trajalo je pune dvije minute, nakon čega su policajci uključili brisače, kako bi procijenili situaciju izvan automobila.

Vezani članci Mladost ludost Mislili su da su strašne face, ali s vremenskim odmakom shvaćaju da su živjeli u iluziji Fail Škola može biti opasna i bez pandemije, pogledajte ove nezgode iz školskih klupa

>> VIDEO: Zasuli ga grudama, on izvadio pištolj

Stotinjak tinejdžera nije posustalo pa su policajci odlučili odvesti se s mjesta događaja i prepustiti veselo mnoštvo da zabavu nastave jedni između drugih. 'Sve je to bila samo bezazlena zabava, kazao je glasnogovornik policije grada Crawleya u West Sussexu.

Podsjetimo, u sličnom masovnom grudanju u Washingtonu, policija sasvim drugačije reagira na upućene im grude te je tako jedan policijski detektiv povukao i pištolj na okupljeno mnoštvo, kako bi dao do znanja da ga grudanje nervira.