Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nervozni policajac

VIDEO: Zasuli ga grudama, on izvadio pištolj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grudanje nasred ulice u SAD-u postao je gotovo po život opasan sport, jer je jedan iznervirani policajac na oko 200 stanovnika Washingtona, koji su inscenirali veliku borbu grudanjem, povukao svoj pištolj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident se istražuje VIDEO Policajac uperio pištolj u mladiće koji su se - grudali Slika nije dostupna Policija istražuje slučaj VIDEO Kad se grudanje pretvori u 'snježni masakr'

Ideja građana je bila upriličiti kvartovsko grudanje preko ulice, no stvari su krenule po zlu kad je dio građana izvadio antiratne parole i počeo bacati grude na prolazeće automobile. Jedan od tih automobila bio je i Hummer, kojim je upravljao policijski detektiv u civilu i koji je iz auta izletio s pištoljem u ruci. 'Mi smo građani koji se volimo igrati na snijegu. Nitko nije mislio ništa loše, sve je bila samo zabava', rekla je za ABC Tisha West, jedna od sudionica masovnog grudanja.

'Grudanje je izgubilo čar kad smo primijetili isukani pištolj', rekao je Jason Mogavero. No, ubrzo je na mjesto događaja stigao i još jedan policajac, u uniformi, koji je isto tako imao pištolj u rukama, jer je na mjesto događaja došao po dojavi kako je netko na festival grudanja došao s pištoljem u ruci. Patrolni policajac ubrzo je prepoznao detektiva i spremio pištolj, a okupljeni građani razišli su se nakon 20 minuta i nitko nije priveden te na svu sreću, niti ozlijeđen. Incident se dogodio ove subote oko 15 sati popodne po lokalnom vremenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene