Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslao i CV

Pismo koje je ubilo romantiku: 'Prijavljujem se za položaj dečka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jedna studentica objavila šaljivi status na Facebooku u kojem traži dečka, dobila je pismo koje ju je vjerojatno samo dobro nasmijalo.

Kada je studentica na Facebooku objavila status rekavši da je u potrazi za dečkom, vjerojatno nije očekivala da će dobiti pravu prijavu za 'položaj dečka' kao odgovor na njezin šaljivi potez. Naime, jedan je potencijalni udvarač taj poziv shvatio vrlo ozbiljno pa je tome odlučio tako i pristupiti.

On nije pokušao dobiti djevojku na neku sigurnu romantičnu foru, već je uredno napisao pismo koje više izgleda kao pismo koje se šalje uz prijavu za posao nego kao ono koje se šalje potencijalnoj ljubavi, piše Daily Mail.

>> Facebook krenuo u rat protiv lažnih lajkova

U komičnom pismu mladić pokušava pridobiti djevojku hvaleći se 'vještinom' maženja, tolerancijom za kupnju, sposobnošću da 'stvarno sluša žene' i dobrim oralnim seksom. 'Pišem vam u vezi s položajem dečka. Osjećam da sam dobro kvalificiran za položaj koji se nudi kao što sam ja brižan pojedinac i jako dobra osoba. Iznimni set vještina uključuje vještinu plovidbe i spsobnost pripremanja vlastitih obroka. Čvrsto vjerujem da su moja dosadašnja iskustva, obrazovanje i vještine odgovarajuće za položaj dečka', napisao je u pismu uz kojeg je priložio i – životopis.

Na samom kraju mladić je napisao kako se nada da će imati priliku raditi s dotičnom djevojkom, njezinim prijateljima i obitelji. Djevojka je fotografiju primljenog pisma podijelila sa svojim prijateljima na jednoj mreži za dijeljenje fotografija nakon čega je dobila niz poruka i zahtjeva da izađe van s pošiljateljem. Nije poznato je li to i učinila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Lijekovi Pismo zdravstvenim radnicima HALMED poslao upozorenje: Ovi lijekovi protiv prehlade i gripe mogu biti opasni za zdravlje Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene